pertandingan ko akademik bahasa melayu dan bahasa inggeris (pkpp) atas talian peringkat ppd kinta selatan tahun 2020

Sekolah Menengah Kebangsaan Sentosa, Kampar telah mengambil bahagian dalam pertandingan yang dianjurkan oleh PPD Kinta Selatan. Pertandingan tersebut dijalankan secara atas talian dan pelajar SMK Sentosa telah berjaya mendapat tempat dalam pertandingan tersebut. Penyampaian hadiah disampaikan oleh Pengetua SMK Sentosa Puan Latifah binti Ramli. Antara pelajar – pelajar yang telah mengharumkan nama sekolah adalah seperti berikut:

Pertandingan Menulis Esei Bahasa Melayu – “Jika Diberi Peluang Sebagai Barisan Hadapan”

Kategori Menengah Atas (JOHAN)

NUR MAISARAH BINTI TAIB KHAN

Kategori Menengah Rendah (NAIB JOHAN)

HERLIN ZURIN BINTI ROHAIZAH

Pertandingan Essay Writing

Kategori Menengah Atas (JOHAN)

KAHVISSHA A/P DEEPAK LAL

Kategori Menengah Rendah (JOHAN)

TAN ZHI QI

Pertandingan PIDATO

NAIB JOHAN

NUR HAFIZAH BINTI ALI

Pertandingan Menulis Essei Bahasa Inggeris – “If Given The Opportunity As A Covid 19 Fronliner”

TEMPAT KETIGA

TAN HAW XUAN

TAHNIAH KEPADA PELAJAR- PELAJAR SMK SENTOSA SEMOGA TERUS MENGHARUMKAN NAMA SEKOLAH LAGI..